Svetozara Markovića 75, Beograd - Tel: +381 11 306 555 8

Bali

Bali, Indonezija Adresa: Telefon: Web:

od 589 eur

Noćenje sa doručkomMORE 

Daleke destinacije

INDONEZIJA 

BALI - USKRS

12 DANA / 9 NOĆI 

* GARANTOVAN POLAZAK*


POLAZAK:     26.04.2019 

POVRATAK:   07.05.2019

Sadržaj

Program putovanja: 



1. dan                BEOGRAD – DOHA


Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta QR 232 za Dohu u 12:00.  Sletanje u 18:00.  


2. dan                      DOHA-BALI


Nastavak leta QR 962 za Bali u 02:30. Sletanje u 17:30 po lokalnom vremenu. Transfer do izabranog hotela. Slobodno vreme. Noćenje.


3.dan


Posle doručka odlazak na Safari (fakultativno). Park slonova u mestu Taro smatra se jednim od najboljih svetskih parkova ove vrste. Na 3,5 hektara tropske šume živi veliko krdo slonova sa Sumatre. Pogledajte performans u kome slonovi igraju košarku, slikaju, računaju i prskaju vodu za srećan polazak na safari. Uživajte u 30 min. safarija kroz balinežansku tropsku šumu na i ljeđima ovih ogromnih sisara. Nakon avanture isprobajte specijalitete lokalne kuhinje u restoranu Taro parka. 


Izlet uključuje: povrtani trensfer, performansu sa slonovima, 30 min. jahanja slonova, ručak i osiguranje. 


Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


4. dan                 


Posle doručka organizovan izlet - Bali trekking (fakultativno). Otkrite prirodne lepote i tradiciju Balija u laganoj šetnji kroz Hindu sela, pirinčana polja, šume bambusa i plantaže egzotičnog voća i kafe, a sve uz pratnju iskusnog vodiča na srpskom jeziku. Nakon dolaska u Taro park pogledajte performans u kome učestvuju slonovi, posetite muzej i uživajte u ručku u restoranu parka.


Izlet ukljucuje: povratni transfer, ulazncu za Taro park, performans sa slonovima, ručak, osiguranje. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


5.dan


Posle doručka organizovan izlet Bali Internacionalni Rafting (fakultativno) Osvojite najdužu rafting deonicu na Baliju.


Trasa u dužini od 16km vodirekom Ayung, između litica pokrivenih tropskim rastinjem. Osvežite se kupanjem u čistoj vodi reke ili podno nekog od vodopada na koji nailazite tokom raftinga. Druženje sa rekom Ayung ostaćejedna od najupečatljivijih uspomena koje ćete poneti sa Balija.


Izlet uključuje: povratni transfer, rafting u dužini od 16km, ručak, osiguranje,rafting opremu. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje. 


6.dan


Posle ranog doručka organizovan izlet - Deflin tura Severni Bali (fakultativno). U ranim jutarnjim časovima transfer do Lovina - regije na severu Balija. Oko 6 časova ujutru polazak brodićem na otvoreno more do lokacije koja omogućava posmatranje delfina u prirodnom staništu.


Povratak na obalu i prilika za plivanje sa delfinima u bazenu Melka hotela (dodatno se naplaćuje). U povratku ka jugu ostrva poseta najvišem vodopadu na Baliju po imenu Gigit a nakon toga Pura Ulun Danu hramu smeštenom na obali jezera Bratan. 


Izlet uključuje: privatni transfer , ulaznice, ručak i osiguranje. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


7. dan


Posle doručka organizovani izlet Seawalker (fakultativno).Da li ste ikada probali da koračate morskim dnom? Učinite to na Baliju. Načinite prve korake morskim dnom i uživajte u nezaboravnim prizorima flore i faune podvodnog sveta indonežanskog arhipelaga. Nakon 5 mon vožnje brodom od Sanura dolazi se do tačke sa koje započinje druženje sa kolonijama šarenolikih riba i koralima. Nakon avanture koja vas neće ostaviti ravnodušnim odmor potražite uz ručak u resoranu sa pogledom na more.


Izlet uključuje: povratni transfer, 30min Seawalker, ručak, osiguranje i opremu. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


8.dan 


Posle doručka organizovan izlet - Besakih hram i Istočni Bali (fakultativno). Dan započinje posetom palati Kerta Gosa, vekovnom mestu okupljanja istaknutihpredstavnika Balinežana koji bi donosili odluke odznačaja za ostrvo.Posetahramu Besakih, najvećem hramu na Baliju. Zaustavljanje na Bukit Jambul radi uživanja u panorami pirinčanih polja. U povratku poseta Tenganan selu, najstarijem tradicionalnom selu na ostrvu, anakon toga i selu Kusamba radi upoznavanja sa tradicionalnim načinom proizvodnje soli. Pre povratka u hotel poseta Candidasa plaži i Batu Cave hramu.


Izlet uključuje:privatni transfer u klimatizovanom vozilu,vodiča na engleskom jeziku, ulaznice.Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


9.dan


Posle doručka organizovan izlet - Park Ptica Ubud  (fakultativno). : Poseta parku ptica, Alas Kedaton šumi nastanjenoj makaka majmunima, Goa Gajah pećinu – Hindu svetilištu koje datira iz XI veka. Transfer do Ubuda i poseta Art marketu i nadaleko poznatim Ubud muzejima. Sledi obilazak sela nadomak Ubuda prepoznatljivim po umešnosti meštana u kreiranju drvenih maski (selo Mas), oblikovanju srebra i zlata (selo Celuk) i proizvodnji indonežanskog batika (selo Tohpati).


Izlet uključuje:privatni transfer u klimatizovanom vozilu,vodiča na engleskom jeziku, ulaznice. Povrtak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


10.dan                                                         


Doručak. Slobodno vreme. Uživanje na plažama. Noćenje.


11.dan                                                          BALI- DOHA


Doručak. Napuštanje soba od 10-12h. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let QR 963 za Dohu u 18:45. Sletanje u 23:20 po lokalnom vremenu.


12. dan    DOHA - BEOGRAD


Nastavak leta QR 231 za Beograd u 06:35. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 11:00.

Obuhvata

* avio prevoz, 
* transfer aerodrom- hotel - aerodrom na Baliju, 
* 9 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu na Baliju, 
* usluge organizacije putovanja.

Ne obuhvata

* aerodromske takse (cca. 307 €), 
* fakultativne izlete, 
* međunarodno zdravstveno osiguranje, 
* individualne troškove putnika  i ostale nepomenute usluge. 

Cene fakultativnih izleta po osobi  - sa vodičem na srpskom jeziku:
* Bali Internacionalni Rafting - 62 € 
* SEAWALKER - 60 €
* Safari - 73 €
* Bali trekking - 56 €
* Delfin turai Severni Bali - 65 €
* Park Pticai Ubud - 48 €
* Besakih hram i Istočni Bali - 48 € 

Napomena

Hoteli:  

IBIS STYLES BALI BENOA *** 

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Hotel Ibis Styles Bali Benoa se nalazi na 5 minuta vožnje od tržnog centra Bali Collection i nudi otvoreni bazen. Gostima su na raspolaganju 2 restorana, teretana i moderno uređene sobe sa sopstvenim kupatilom. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu


GRAND WHIZ NUSA DUA **** http://www.grandwhiz.com/nusadua/– Grand Whiz Hotel Nusa Dua Bali se nalazi na 5 minuta od Tanjung Benoa i Nusa Dua Bali pozorišta. Savremene sobe u hotelu su klimatizovane i opremljene televizorom, sefom, aparatom za kafu/čaj, frižiderom, mini-barom. Gosti mogu uživati na otvorenom bazenu i u spa centru koji se nalazi u hotelu. 



CENA ARANŽMANA

PO OSOBI U 1/2 SOBI

27.04 -06.05.2019

IBIS STYLES BALI BENOA ***


589 €

GRAND WHIZ NUSA DUA ****


685 €


Za sva dodatna pitanja i informacije pisite na mejl  hobbit_travel@eunet.rs ili nas kontaktirajte telefonom 011/306-555-8!

Period važenja

od 17.09.2018 do 31.12.2023