Svetozara Markovića 75, Beograd - Tel: +381 11 306 555 8

Hotel Wellness hotel Sotelia****s

Podcetrtek, Slovenija Adresa: Zdraviliska cesta 24 SI-3254 Podčetrtek Telefon: 03 829 70 00 Web: https://www.terme-olimia.com/hr/smjestaj/wellness-hotel-sotelia-s

od 89 eur

HotelBANJE 

Opis

Specifičnost Wellness hotela Sotelia je u njegovom skladu sa prirodom koja ga okružuje. Njegov položaj, struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine stvaraju osećaj harmoničnog jedinstva sa okolinom. Odabrano osoblje hotelskog wellness centra Spa Armonia vas očekuje i razmaziće vas na veoma poseban način. U sklopu hotela se nalaze prostorije za druženje i kongresni centar.

TERME OLIMIA


Terme Olimia su mesto koje živi u harmoniji sa netaknutom prirodom, blagotvornom lekovitom vodom i ljubaznim ljudima. Talasastsa oblast, gde je domaća viševekovna tradicija lečenja i najstarija apoteka u Sloveniji, izvor je beskrajnog života i vitalnosti.

Terme Olimia se nalaze u opštini Podčetrtek uz reku Sutlu na 20 kilometara od granice sa Hrvatskom. Na otkrivanje lepote mesta koje okružuje mozaik predalpskog gorja, vinogradarskih brežuljaka i ravnice uz Sutlu možete se uputiti peške ili biciklom po uredjenim pešačkim i biciklističkim stazama. Izuzetno kulturno bogatstvo, netaknuta priroda, raznolika turistička ponuda i ljubazni stanovnici privlače brojne posetioce tokom cele godine. Za sve putnike iz Beograda je obezbedjen prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela u Termama Olimia, a za putnike iz Novog Sada polazak može biti kod uključenja na Auto put kod Rume (raskarsnica kod Rume). 

Sadržaj

Moderne dvokrevetne sobe

Hotel ima 135 dvokrevetnih soba sa kupatilom (tuš ili kada), WC, satelitskom televizijom, radijom, telefonom, mini barom, sefom, ogrtačem, torbom sa peškirima, klimom, priključkom za internet, internetom na TV-u i balkonom. U hotelu se nalaze 24 sobe koje su između sebe (dve po dve) povezane vratima. Pri dolasku u svakoj sobi vas čeka boca termalne vode.

Raskošni apartmani

Hotel ima 4 apartmana koji se sastoje od spavaće sobe i dnevnog boravka sa odvojenim kupatilom i WC-om. Apartmani su opremljeni sa još dva televizora, radijom, telefonom, mini barom, sefom, ogrtačem, torbom sa peškirima, priključkom za internet, internetom na TV-u i balkonom. Pri dolasku u svakoj sobi vas čeka boca termalne vode.

Elegantni suite

U hotelu se nalazi i 6 suite-a. Spavaća soba i dnevni boravak su između sebe odvojeni vratima. Takođe imaju odvojeno kupatilo i WC. Suite-i su opremljeni sa još dva televizora, radijom, telefonom, mini barom, sefom, ogrtačem, torbom sa peškirima, klimom, priključkom za internet, internetom na TV-u i balkonom. Pri dolasku u svakoj sobi vas čeka boca termalne vode.

Wellness hotel Sotelia nudi još i:

-pansionski restoran Basilicum sa terasom od 300 mesta i bifeom za samoposluživanje,

-a΄la carte restoran Gratiola,

-Barago bar,

-vinoteku Virstain,

-garažnu kuću,

-prodavnicu,

-frizerski salon,

-dečiji mini klub sa knjižarom,

-Wellness centar Spa Armonia,

-podzemni hodnik koji povezuje sa Wellness centrom Termalija i njegovim bazenima, Hotelom Breza i Aparthotelom Rosa (pokriven hodnik).

Obuhvata

Ne obuhvata

Napomena

Longituda: 15.606534
Latituda: 46.158049
Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.

Za sva dodatna pitanja i informacije pisite na email putovanja@hobbittravel.rs.

Period važenja

od 16.10.2019 do 31.12.2023