Svetozara Markovića 75, Beograd - Tel: +381 11 306 555 8

Salamis Bay Conti 4*

Famagusta, Kipar Adresa: Telefon: Web:

od 439 eur

HotelPolupansionNa plažiMORE 

Opis

Severni Kipar, Famagusta, na plaži. Oko 10 km od centra Famaguste i oko 65 km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel ima 517 soba (361 u glavnoj zgradi, 44 su vile, 25 klub sobe i 87 je u park delu).

Gostima su na raspolaganju glavni restoran “Selcuk“,à la carte restoran, barovi (“Lobby“, “Club Saluna“, “Vitamin“, “Salamis Club“).

Za decu su tu razni animacioni sadržaji i bazen sa toboganima.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Korišćenje suncobrana, ležaljki i dušeka na plaži i bazenu se ne naplaćuje. Peškiri se preuzimaju uz karticu, koja se dobija na recepciji.

Hrana i piće

Usluga je na bazi polupansiona – doručak  i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili All Inclusive koncepta: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna čorba (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine u određenom delu dana u nekom od barova, posluženje čaja.

Plaća se: kod usluge polupansion plaćaju se sva pića uz obroke, kao i sve van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima, a kod usluge All inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, turska kafa, sokovi od ceđenog voća, sladoled i à la carte restoran, Vitamin bar, kao i sve van koncepta, po hotelskim pravilima.

Sobe

Standardna soba/Vila: balkon ili terasa, satelitska TV, muzički kanali, sef, klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, tepih ili parket.

Plaća se: telefon, mini bar (prvo punjenje besplatno, ostalih dana je samo voda uključena u cenu), Wi-Fi internet.

Spa & Wellness

Tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, zatvoreni bazen (sa odvojenim delom za decu)


Plaća se: Spa centar, masaže

Sport i zabava

Raznovrsne dnevne i noćne animacije, aqua park (sa 4 tobogana), fitness centar, teniski teren, stoni tenis, pikado, šah, boćanje, aerobik.

Plaća se: oprema za tenis i osvetljenje terena, stoni fudbal, bilijar, video igrice, diskoteka

Ostali sadržaji

Otvoreni i zatvoreni bazen.

Plaća se: Wi-Fi internet, lekar na poziv, iznajmljivanje automobila i bicikala, pranje veša, room service (24h), fax, telefon, Casino, shuttle bus (3 puta dnevno) do centra Famaguste, super market, butik i prodavnica nakita.

NAPOMENA

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Sadržaj

PROGRAM PUTOVANJA 7, 10, 11, 14 NOĆENJA – PAKET ARANŽMANI OD 29.05.2016.

1. DAN BEOGRAD – LARNAKA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu ispred šaltera agencije „1 A Travel“ dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje u Larnaku. Transfer autobusom sa aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

2 – 7, 10, 11 i 14. DAN KIRENIJA, FAMAGUSTA, AJA NAPA, PROTARAS, LARNAKA, LIMASOL ILI PAFOS

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

POSLEDNJI (8,11,12 i 15) DAN

LARNAKA – BEOGRAD

Doručak ili lanč paket  (u slučaju ranijeg leta).  Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Kraj programa.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Uslovi Placanja:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu EFG Eurobank za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Za rezervaciju neophodna je uplata avansa od najmanje 50 % od ukupnog iznosa prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća).

Plaćanje preostalog iznosa vrši se najkasnije 15 dana pre početka putovanja

Longituda: 33.898823
Latituda: 35.206368

Trazeni tip sobe se radi na upit. Molim Vas da nas kontaktirate e-mailom - hobbit_travel@eunet.rs

Period važenja

od 23.05.2018 do 31.12.2023