Svetozara Markovića 75, Beograd - Tel: +381 11 306 555 8
Specijalne ponude

Hotel Golf

Bled, Bled, Slovenija Adresa: Cankarjeva cesta 4, 4260 Bled, Slovenia Telefon: Web: http://www.sava-hotels-resorts.com/en/accomodations/sava-hoteli-bled/hotel-

od 49 eur

HotelNoćenjeBANJE 

Opis

PROGRAM BORAVKA (individualni polasci po izboru putnika)

Prvi dan Dolazak u hotel. Smeštaj u sobe posle 14:00 sati. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.

Poslednji dan Napuštanje soba do 11:00 sati. Kraj programa.

Sadržaj

Slovenija ima samo jedno ostrvo, ali je ono možda privlačnije od mnogih ostrvskih grupa sveta. U zagrljaju živopisnih planina, ponosno stoji u sredini alpskog jezera. Onima koji širom sveta tragaju za nečim izuzetnim, drugačijim, za lepotom i inspiracijom, mirom ili sportskim izazovima, stoje na raspolaganju brojne mogućnosti: romantična šetališta, vožnja kočijama oko jezera, vožnja tradicionalnim čamcem «pletna» do idilične crkve na Bledskom ostrvu, poseta grandioznom zamku smeštenom na veličanstvenoj litici koja se uzdiže nad jezerom... Zimi se Bled pretvara u pravu zimsku bajku. Njegov položaj između tri ski centra (Vogla, Kobla i Krvaveca), ljubiteljima skijanja i snouborda omogućava prijatno skijanje na samo pola sata vožnje od Bleda. U blizini Bleda nalazi se i Pokljuka koja je pravi raj za trčanje na skijama. Nenarušena priroda u okolini pruža mogućnosti i za druge aktivnosti i snežne radosti poput hodanja na krpljama, sankanja i penjenja po ledu. Udaljenost od Beograda: cca 580 km.

HOTEL GOLF****

Lokacija: u samom centru Bleda, okružen visokim starim drvećem. Iz njega se pruža pogled na jezero, ostrvo, Bledski zamak i Julijske Alpe. Hotel ima 150 soba. Hotelska ponuda: centralni hotelski restoran i a la carte restoran „Veranda“, aperitiv bar, novi Wellness centar „Živa“ sa termalnim bazenima u dva nivoa, sa 380 m2 vodenih površina, sauna centar sa otkrivenim bazenom za rashlađivanje i đakuzijem na terasi, salon lepote, sef na recepciji. Standardne sobe: TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, većina soba ima internet, balkon, a svi apartmani i neke sobe imaju klima uređaj. Sve sobe su sa pogledom na jezero ili park. 

Napomena

Nastavljajuci tradiciju Rikli na Bledu

Hotel Golf vazi za jedna od najboljih vellness centrima u Sloveniji . Ziva Vellness je moderan velnes centar koji cuva bogatu tradiciju Rikli , pojacan sa savremenim metodama i tehnikama . Centar nudi niz masaza, saune , kupke , tela i tretmane lica , kao i termalnih bazena - najveći kompleks bazena na Bledu .

Longituda: 14.109489
Latituda: 46.365646

Trazeni tip sobe se radi na upit. Molim Vas da nas kontaktirate e-mailom - hobbit_travel@eunet.rs

Period važenja

od 10.03.2019 do 31.12.2023